Milieutechniek EN Asbestsanering

Voor een gezonde en veilige leefomgeving.

Diensten

MILIEUTECHNIEK

WinLex staat garant voor een verantwoorde werkwijze. Wij voeren onze werkzaamheden uit conform de geldende wetten, regels en normeringen. Dat betekent met respect voor mens, milieu en maatschappij. Een goede manier van saneren betekent ook dat wij veiligheid hoog in het vaandel hebben. Al onze medewerkers zijn dan ook VCA gecertificeerd.

ASBESTSANERING

Het verbod op asbest is algemeen bekend. Maar veel mensen hebben nog te maken met asbest in hun leefomgeving. In 2024 moet dit volgens de wet allemaal vervangen zijn. WinLex verzorgt uw complete asbestvraagstuk is hiervoor gecertificeerd. Na de verplichte asbestinventarisatie, saneren wij op wettelijk erkende wijze waarbij we risico’s voor de omgeving en onze eigen medewerkers voorkomen. Met een duidelijk saneringsplan, nauwgezette afscherming en afvoer. Maar WinLex zorgt ook voor een vakkundig herstel van het dak. Dat is wat wij noemen saneren met een plus!

Montage EN Bouwmaterialen

Leveren en monteren van bouwmaterialen met name op het gebied van dak- en gevelsystemen.

Producten

MONTAGE

WinLex verzorgt dak herstel na asbestsanering. Maar u kunt ook bij ons terecht voor het plaatsen van dakramen, het oplossen van waterschades en het plaatsen van zonnepanelen. Wij werken met alle voorkomende types dakbedekking of het nu om dak reparaties of het compleet vervangen van uw dak gaat. Met WinLex kunt u het dak op!

BOUWMATERIALEN

WinLex levert materialen voor dak- en gevelsystemen, met garantie! We werken met kwaliteitsmerken voor sandwichpanelen, golfplaten en de bijbehorende bevestigingsmaterialen.  Voor een jarenlange, onderhoudsarme oplossing!

Certificatie

Certificaten

Bij WinLex werken we voortdurend aan scholing en kennisvermeerdering bij onze medewerkers.

Procescertificaat

Met het behalen van het SC-530 certificaat kan WinLex nu het gehele proces van het renoveren van asbestdaken volledig in eigen beheer uitvoeren. Met ervaren en goed opgeleid personeel en uitstekend materieel zijn we er helemaal klaar voor om Nederland asbestvrij te maken. Wij zijn te vinden in het procesregister.