Asbest analyse | Laat een inventarisatie uitvoeren.

Asbest analyse

Bent u op zoek naar een bedrijf welke een asbest analyse voor u kan laten uitvoeren? Dan bent u bij WinLex Milieutechniek aan het goede adres. Wij zijn een gespecialiseerd asbestbedrijf en kunnen een deskundige analyse voor u laten uitvoeren.

asbest analyse

Asbest in uw huis?

Wie twijfelt over de mogelijke aanwezigheid van asbest in woning of bedrijf, doet er goed aan een asbest analyse te laten uitvoeren. De verwijdering van asbest brengt de nodige risico's met zich mee en moet dan ook zorgvuldig ten uitvoer gebracht worden. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd op het gebied van asbest, wat zich uit in een verantwoorde werkwijze. Conform de geldende wetten, regels en normeringen voeren wij onze werkzaamheden uit, wat ook betekent met respect voor mens, milieu en maatschappij. U kunt bij ons terecht voor zowel de inventarisatie als de verwijdering. Daarnaast zorgen wij voor een vakkundig herstel van uw dak. Zo kunt u zorgeloos uw huis of bedrijf asbestvrij laten maken.

Meer lezen over asbestsanering mogelijkheden

Bij ons kunt u ook terecht voor asbestsanering

Gecertificeerd en betrouwbaar

Er zijn meerdere manieren mogelijk om een asbest analyse te laten uitvoeren. Samen met u zal er gekeken worden naar de meest geschikte mogelijkheid om uw huis of bedrijfspand te laten analyseren. Op basis van uw wensen en de aanbevelingen wordt er een plan gemaakt voor een gepaste asbestinventarisatie. Na de inventarisatie kunt u uiteraard bij ons terecht voor de verwijdering van de asbest en het herstel van uw dak. WinLex Milieutechniek draagt zorg voor het gehele proces, waardoor u niet meerdere partijen hoeft in te schakelen en er korte lijntjes zijn. Want zegt u nou zelf, dat is voor beide kanten het prettigst werken. Daarnaast beschikken wij uiteraard over het SC-530 certificaat, welke nodig is om legaal asbest te mogen verwijderen. In combinatie met de beste materialen zijn wij de geschikte partij om uw dak asbestvrij te maken. U kunt ons vinden in het procesregister.

Heeft u vragen over het analyseren van uw pand, de verwijdering of het herstel na asbestsanering? Neemt u dan gerust contact met ons op. Het is uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen, of natuurlijk om ons te vragen voor advies. U kunt contact met ons opnemen door hier te klikken. Wij denken graag met u mee. Wij zijn gevestigd aan de Hoogeveenseweg 60 in Pesse.

Contact opnemen?

Dat kan! Neem eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier en u hoort van ons!