Asbest dakbeschot | Op een veilige manier uw asbest laten saneren.

Asbest dakbeschot

Asbest dakbeschot | Heeft u een asbestdakbedekking op uw woning of pand, dan kan dit vervelende gevolgen hebben. Zo bieden sommige verzekeraars bij het afsluiten van een nieuwe opstalverzekering geen dekking meer voor asbestdaken of bieden zij een verzekering aan tegen een hogere premie. Zit er asbest in uw dakbeschot en wilt u dit veilig laten verwijderen? Dan bent u bij WinLex Milieutechniek aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf op het gebied van asbestsanering. Na een asbestinventarisatie wordt er een geschikt plan opgesteld om de asbest veilig te laten verwijderen en tegelijkertijd de risico's voor omgeving en eigen medewerkers te beperken.

asbest dakbeschot

Asbest, wat nu?

Asbest is gevaarlijk voor uw gezondheid en moet daarom volgens de wet door een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf verwijderd worden. Twijfelt u of u een asbest dakbeschot in uw woning of bedrijfspand heeft en wilt u hier naar laten kijken? Wij verzorgen de inventarisatie. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor asbestinventarisatie, ook voor de sanering en de renovatie van uw dak. Zo kunt u voor alle werkzaamheden op het gebied van asbest terecht bij één adres. Letterlijk alles onder één dak, dat is wel zo prettig.

Meer lezen over asbestsanering

Neem dan eens een kijkje op deze pagina

Gecertificeerd en betrouwbaar

Bent u nieuwsgierig naar de kosten van het laten verwijderen van asbest? Deze kosten verschillen altijd per project en zijn afhankelijk van de ruimte, de grootte, het materiaal en de concentratie van de asbestvezels. Daarnaast verschillende de prijzen van het storten van asbest per gemeente. U kunt het asbesthoudend materiaal door ons laten wegbrengen. In sommige gemeenten kan asbest gratis gebracht worden, bij andere gemeenten wordt er een prijs berekend per kilo.

Wilt u asbest laten verwijderen? De kans bestaat dat u een financieel voordelige lening van de provincie kunt krijgen voor zowel het laten verwijderen van asbest als de montage van het dak. Kijk eens op de website van uw provincie of neem gerust contact met ons op voor advies hierover. Zo kunnen de kosten beperkt blijven. Wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Dat is geen enkel probleem. Klik hier om contact met ons op te nemen

Heeft u een vraag over uw asbest dakbeschot?

Stel ze gerust, daar zijn we voor!