Dakmontage | reparatie, renovatie of andere werkzaamheden

Dakmontage laten uitvoeren?

Het is met enige zekerheid te stellen dat het dak een vrij belangrijk onderdeel is van een pand. Het houdt ons droog en het houdt ons warm. Althans, als het dak aan alle vereisten voldoet. Het komt gelukkig niet vaak voor dat het dak ons in de steek laat. Wanneer dit wel gebeurt dan is het belangrijk dat er snel gehandeld wordt. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er asbest in het dak wordt aangetroffen wat u wilt laten verwijderen, of wellicht is er een lekkage ontstaan. Op beide gevallen zit niemand natuurlijk te wachten. Het is dan fijn dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Leest u dit, heeft u problemen met uw dak en bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in dakmontage? Neem dan contact met ons op. U kunt ons gerust om advies vragen, de lijntjes zijn kort. 

Heeft u een vraag?

Stel deze gerust. Wij denken graag even met u mee. 

dakmontage

WinLex in Pesse (Drenthe)

Wij zijn een familiebedrijf, gevestigd in Pesse. Wij zijn naast montage ook gespecialiseerd in milieutechniek. Zo kunnen wij al een aantal jaren een mooi totaalpakket aanbieden. Het komt namelijk erg vaak voor dat er dakmontage nodig is nadat er asbest is verwijderd. Naast herstelwerkzaamheden zijn wij ook actief in het ontwerpen van nieuwe dakconstructies. Bent u nieuwsgierig naar de projecten die wij zoal hebben uitgevoerd? Deze kunt u hier bekijken.

dakmontage

Welke kosten kan ik verwachten?

Het is niet meer dan logisch dat u benieuwd bent naar de kosten die een dakmontage met zich meebrengen. Naast het feit dat u wilt dat dit door een betrouwbaar en gecertificeerd bedrijf wordt uitgevoerd, zult u het vast ook prettig vinden als de begrote werkzaamheden binnen het gestelde budget vallen. Omdat deze aanvragen zo uiteenlopen, kunnen wij natuurlijk geen vaste prijzen noemen. Die prijzen worden altijd gebaseerd op het soort dakbedekking, de grootte en de moeilijkheid van de dakmontage. Bent u nieuwsgierig naar een offerte? Vraag deze dan gerust aan. Zo kunt u dit meenemen in uw overwegingen en komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan. 

Offerte aanvragen

Wist u dat wij ook asbestsanering uitvoeren?

Voor uw gehele vraagstuk omtrent asbest kunt u bij ons terecht.