Dakwerkzaamheden | Van golfplaat tot sandwichpaneel

Dakwerkzaamheden

Of u nu een nieuw huis aan het bouwen bent, of uw huidige huis wilt renoveren. Voor al uw dakwerkzaamheden kunt u terecht bij WinLex Montage. Wij hebben jarenlange ervaring met alle denkbare werkzaamheden op het gebied van daken en kunnen u dan ook uitstekend voorzien van deskundige hulp. Wij werken met alle mogelijke dakmaterialen, waardoor we u altijd een passende oplossing kunnen bieden, op basis van uw eigen wensen. In de afgelopen jaren hebben we al veel verschillende projecten uitgevoerd. Neemt u gerust een kijkje door hier te klikken.

dakwerkzaamheden

Welke platen?

Weet u niet welk type dakbedekking het meest geschikt is voor uw woning of bedrijf? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor dakbedekking en werken met alle soorten dakbeplating. Zo kunt u denken aan warm dak, golfplaten en sandwichpanelen. Naast het plaatsen van dakplaten kunnen we uw woning of bedrijf ook voorzien van zonnepanelen, voor een duurzame invulling van uw dak. Neem gerust eens contact met ons op om u te laten adviseren over uw situatie.

Meer lezen over dakmontage mogelijkheden

Laat u vrijblijvend informeren

Gecertificeerd en betrouwbaar

Heeft u asbest laten verwijderen of wellicht schade waardoor het dakbeschot is aangetast? Dan is het verstandig uw dak snel te laten herstellen. Wij kunnen uw dak vakkundig repareren. Doordat we beschikken over alle mogelijke materialen kunnen we u altijd tot dienst zijn. De prijs van de reparatie is uiteraard afhankelijk van het soort dakbedekking in kwestie, de grootte en de moeilijkheid van de dakwerkzaamheden. U kunt hier een vrijblijvende offerte opvragen.

Wilt u meer licht creëren, dan kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van een dakraam. Ook hiervoor beschikken wij over de gewenste materialen en kunt u dit dus door één partij laten uitvoeren. Er zijn verschillende soorten dakramen. U kunt ons gerust vragen voor advies betreffende de verschillende mogelijkheden. Zo kunt u het type dakraam kiezen wat het beste aansluit op uw wensen. Heeft u vragen over het plaatsen van een dakraam? Klik dan hier.

Wilt u weten of wij u kunnen helpen bij uw dakwerkzaamheden?

Neem dan gerust contact met ons op!